Disclaimer


Deze website is volledig in eigen beheer ontworpen met het programma Everweb van Rage Software. Ook het onderhoud van deze website gebeurt in eigen beheer en is niet uitbesteed aan derden. De hosting van deze website wordt verzorgd door het Nederlandse bedrijf Antagonist.


Het auteursrecht op de inhoud, illustraties en de vormgeving van deze site ligt bij Henkjan Werkt. Bij de bouw van deze website heb ik mijn best gedaan om me ervan te verzekeren dat gebruikt beeld- en geluidsmateriaal vrij is van auteurs- en beeldrechten. Mocht u van mening zijn dat dit niet het geval is, neem dan s.v.p. even contact met me op.


Ik streef ernaar dat deze website volledig, juist, begrijpelijk en actueel is. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van deze website.Privacy


Geef je jouw persoonsgegevens aan mij door via het online fomulier op deze website? Dan gebruik ik die alleen om jouw vragen te beantwoorden. Ik deel persoonsgegevens niet met derden.


Ik heb er geen belang bij om jouw surfgedrag te volgen en ben niet geïnteresseerd in 'website-statistieken'. Wel hecht ik aan een optimale gebruikservaring bij het gebruik van deze website. Deze website bevat daarom geen cookies of trackers.


Neem voor vragen contact met me op via info@henkjanwerkt.nl.