(placeholder)

Ik help u bij:

- ontwikkelgerichte coaching

- inzicht in eigen talent & kwaliteiten

- bewustwording van valkuilen en

  belemmerende overtuigingen

Training & Coaching

Vind ik het werk dat ik doe nog wel leuk ? Voel ik me wel voldoende gemotiveerd en uitgedaagd? Iedereen staat weleens op zo'n kruispunt in zijn professionele loopbaan. Wat ga je doen? Verder op de ingeslagen weg, of neem je een andere afslag? Ook kan het zijn dat je merkt dat je keer op keer tegen dezelfde dingen aanloopt. Waarom heb ik dat nu altijd en een ander niet? Mogelijk ontbreekt er dan nog een puzzelstukje in jouw handelingsrepertoir.


Wat blijft er hangen in jouw zeef?

Daarbij is het goed af en toe eens stil te staan en te reflecteren. Welk pad ben je gelopen? Wie en wat kwam je daar allemaal tegen? Wat deed dat met je? Welk gedrag lokte dat uit?

Het kan ook nuttig zijn om heel bewust vooruit te blikken en daarop te reflecteren. Wat lonkt er in de verte? Wat doet dat met je?


Ieder mens is uniek

Coaching is maatwerk. Voor de start van elk coachtraject wil ik je daarom eerst ontmoeten en kennis maken. Is er wederzijds een klik? Dan gaan we aan het werk met jouw ontwikkelvraag en al datgene dat zich daarna onderweg aandient.

Ik werk met diverse creatieve werkvormen die je helpen om een ontwikkelvraagstuk op verschillende manieren te bekijken. Dat helpt je om los te komen van gebaande paden en verdieping te vinden. Met de inzichten die je daarbij opdoet ga je vervolgens zelf aan de slag.


Werkwijze

Een coachtraject bestaat meestal uit 3 bijeenkomsten van zo'n 2 uur. De bijeenkomsten kenmerken zich door reflectie op het eigen denken en handelen door middel van gesprekken en korte oefeningen, eventueel voorafgegaan door een voorbereidende opdracht. Jouw ontwikkelvraag vormt daarbij het vertrekpunt. Na afloop kijken we samen naar de opbrengst en daarna besluiten we of het zinvol is een vervolgtraject in te plannen.


Meer lezen: