"Henkjan is een ervaren programma manager, die in staat is overzicht te bewaren over een programma in een complexe omgeving. Door de rustige manier van optreden en doortastende aanpak weet hij projectleiders/trekkers te ondersteunen bij het behalen van planning en resultaten. Maar niet alleen individueel coachend, ook in groepsbijeenkomsten opereert hij effectief en constructief. Hij maakt gebruik van effectieve hulpmiddelen om medewerkers bij een programma te betrekken en feedback te genereren."

Hilde Marx en Henk Visch sectormanagers

"Het klopt: Henkjan Werkt! Henkjan was in dit verandertraject van onschatbare waarde. Hij bleek snel ingevoerd in de materie, analytisch en strategisch, initiatiefrijk, verbindend op alle niveaus (van werkvloer tot aan bestuurscommissies), relativerend maar waar nodig vastbesloten. Het plezier in zijn werk is aanstekelijk en maakt dat het naast efficiënt ook echt prettig samenwerken is."

Nathalie Leeuwenburgh stafarts JGZ

"Henkjan beschikt over veel kennis, heeft een enthousiaste en positieve houding, is scherpzinnig in woord en geschrift, denkt vooruit en is een goede (verander)coach en leider om een project tot een succes te maken. Ook het leiden en organiseren van bijeenkomsten is een kwaliteit van hem."

Irene de Mooij-Enthoven Projectmedewerker PZJ

"Henkjan is in staat om in korte tijd inzicht te krijgen in complexe materie in de geïntegreerde eerstelijnszorg. Henkjan weet een zaal te prikkelen om te reageren, maar houdt daarbij gevoeligheden in het oog, is diplomatiek, respectvol en tegelijk to the point. Henkjan heeft creatieve ideeën om seminars vorm te geven. Kortom: stadsmaatschap werkt graag samen met deze jongen!"

"Henkjan heeft in een voor mij lastig dilemma door zijn gestructureerde aanpak en met veel respect voor uiteenlopende opvattingen een advies uitgebracht dat op draagvlak kan rekenen. Het draagt bij aan hernieuwd enthousiasme voor samenwerking waar deze binnen een groep was vastgelopen."

Angelien Borgdorff Projectmanager

Arie Opstelten

hoofd CJG Den Haag

"Werken met Henkjan was een boeiende en prettige ervaring. Hij is sterk in het bedenken van inspirerende werkvormen die mensen in beweging brengen en waar nog lang enthousiast over nagepraat wordt. Ook koppelt hij het talent om zijn strategische gedachten helder te verwoorden aan een enthousiasmerende stijl, zodat hij zijn publiek vlot met zich meeneemt. Een kundig adviseur dus!"

Ann Kusters

directeur/bestuurder

"Henkjan is een scherpe analyticus met een constructief kritische houding. Vanuit deze gedegen analyse wil hij wel tot actie overgaan. Hij creëert daarmee beweging bij mensen en groepen in zijn rol als adviseur. Henkjan kan zeker goed met ongestructureerdheid omgaan en werkt zeer zelfstandig, zonder de groep te verliezen. Hij is een aardige en communicatief sterke vent die met beide benen op de grond staat."

Marc Bruijnzeels

directeur

"Henkjan is een consultant met een open mind. Hij staat dicht bij de klant en levert maatwerkadvies met gerichte oplossingen waar klanten echt mee aan de slag kunnen. Hij verbindt denken en doen, werkt resultaatgericht en innovatief waar het kan. Zijn sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Sympathieke persoon en fijn om mee te werken. Je kunt op hem bouwen."

Hans Ferdinandus

HRM adjunct-directeur

Selectie van overige opdrachtgevers

Meer referenties lezen? Kijk op mijn LinkedIn-profiel.

Referenties